Finance Services

 1. HOME
 2. Finance Services

Finance Services

In uw drukbezette leven vragen repeterende taken voortdurend om uw aandacht. Dit gaat ten koste van de tijd en energie die u eigenlijk wilt besteden aan zaken die er echt toe doen, zoals het aansturen van uw personeel of de groei van uw bedrijf. Door de pandemie is kostenverantwoord ondernemen nog belangrijker geworden. Ook zijn ondernemers op zoek gegaan naar creatievere organisatievormen waarbij remote-werken tot de mogelijkheden behoort. Heeft u ooit overwogen om boekhoudkundige werkzaamheden tegen een scherp tarief uit te besteden, of zelfs u gehele boekhouding waarbij u 24/7 toegang heeft tot actuele cijfers en rapportages? Onze Finance Service kunt u inzetten op die wijze die u het beste schikt. Ons motto: voor u extra uren op een dag creëren, zodat u eindelijk voorrang kunt geven aan dátgene dat u echt belangrijk vindt.

Soorten dienstverlening

Finance Support Basis

Zoekt u financiële ondersteuning? Wij hebben het in huis!

 • Boekhouding
 • Debiteurenbeheer
 • Salarisadministratie
 • BTW aangifte

Laat u het werk liever op uw kantoor uitvoeren?
Geen probleem!

Finance Support Pro

Alles dat u verwacht van onze hoogwaardige dienstverlening. En nog iets meer.

 • Proces optimalisatie
 • Boekhouding
 • Debiteurenbeheer
 • Salarisadministratie
 • BTW aangifte
 • Reporting
 • Controlling

Specifieke wensen?
Wij helpen wij u graag met maatwerk.

Waarom Finance Support Basis of Finance Support Pro van Ivoren Wachters?

Ivoren Wachters heeft 20 jaar ervaring in het ontzorgen van multinationals en mkb organisaties. Wij zijn uitgegroeid tot marktleider op het gebied van nachtreceptie werk in de hospitality branche en ondersteunen retailers bij de invulling van vaste én tijdelijke functies op hun hoofdkantoren. Wij zijn overtuigd van de grote meerwaarde van “het Nieuwe Werken” en krijgen veel vraag naar deskundige hulp op afstand. Om die reden is Finance Services in het leven geroepen. We ondersteunen u tegen scherpste tarief omdat we met partners uit binnen- en buitenland werken waarbij standaardisatie voor efficiënt werken en kostenbesparing zorgt. Daarnaast zijn we met onze ervaring in staat uw gehele financiële processen opnieuw in te richten en u te adviseren over reporting. Een professionele, betrouwbare en efficiënte service die u het vertrouwen geeft dat uw taken in veilige handen zijn. Waardoor u uw kostbare tijd en energie kunt richten op dat waar u het meeste waarde aan hecht.

Heeft u een vraag?
Ons team is hier om te helpen!

Overweegt u gebruik te maken van onze dienstverlening? We nemen graag persoonlijk alle details met u door. Heeft u vragen of heeft u specifieke wensen waarin u graag ontzorgd wilt worden? Ook voor maatwerk zoals inhouse ondersteuning of dienstverlening op uitzendbasis doen wij u graag een geschikt voorstel op maat.

Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op!

Menu