Flexbook

Flexbook is een online platform van Ivoren Wachters dat vraag en aanbod van werk in de horeca 24/7 bij elkaar brengt. Horeca-ondernemers geven daarop aan wanneer zij mensen nodig hebben, flexwerkers kunnen het aanbod bekijken en direct aangeven of zij beschikbaar zijn voor de klus. 

Met behulp van Flexbook kunt u snel en gemakkelijk uw horecapersoneel vinden. Of het nu voor een paar uurtjes is of voor meerdere dagen. Flexbook maakt het mogelijk!

 

Ik zoek flexibel horecapersoneel

Meld u aan voor Flexbook en u krijgt de mogelijkheid om uw oproep te plaatsen en geschikt personeel te vinden voor uw horeca diensten. U heeft vervolgens de mogelijkheid om op basis van beschikbaarheid, prijs en kwaliteit zelf de selectie te doen van uw personeel. Kijk voor meer op informatie op de website van Flexbook.

Ik zoek flexibel horeca werk

Schrijf je nu in en ontvang leuke horeca opdrachten! Geef bij een oproep aan of je kan en wil werken, waarna je van de opdrachtgever een bevestiging ontvangt of je bent uitgekozen. Enkele dagen na je werk ontvang je jouw welverdiende salaris. Kijk voor meer op informatie op de website van Flexbook.