Over Ons

WIE ZIJN WIJ

Voor diverse bedrijven voorziet Ivoren Wachters in Hospitality uitzendkrachten en in ambitieuze Young Professionals die een aanvulling zijn in plaats van een invulling. Onze medewerkers op kantoor zijn zelfverzekerd doch bescheiden, enthousiast niettemin nuchter, to the point én flexibel. Met een tomeloze inzet en enthousiasme, ruime ervaring, persoonlijke aandacht en een groot netwerk van nachtreceptionisten en Young Professionals schakelt Ivoren Wachters snel en komen wij altijd tot optimale oplossingen.

Waar liggen onze wortels?

In 1995 begon Ivoren Wachters als een bureau voor bedrijfsportiers. Het management was in handen van studenten die een ideale bijbaan voor medestudenten verzorgden. Die opzet is eigenlijk niet veranderd. De dagelijkse bedrijfsvoering en de opdrachtgevers wel.

In 1999 heeft Ivoren Wachters zich met succes gericht op de hotelbranche en het bedrijfsleven. Zowel grote hotelketens als zelfstandige kleinere hotels behoren tot onze clientèle. Inmiddels zijn we marktleider in de verzorging van de nachtreceptie in hotels. De dienstverlening is uitgebreid naar het bedrijfsleven want Ivoren Wachters voorziet ook diverse multinationals van hoog opgeleid en talentvol personeel, onze Young Professionals.

Plezier

Plezier is één van de kernwaarden van Ivoren Wachters. En plezier straal je uit. Wij geloven dat je het beste werk levert als je plezier hebt. Dat geldt voor onze medewerkers op kantoor maar zeker voor onze uitzendkrachten. Wij volgen onze uitzendkrachten en Young Professionals op de voet. We hebben één keer per week contact met elkaar. IW’ers zijn gemotiveerd en vinden hun werk leuk. Dat ziet een opdrachtgever. Dat maakt Ivoren Wachters uniek ten opzichte van elk ander uitzendbureau.

Ons Hotel Services team

Ons Young Professionals team

Lidmaatschap NBBU

Ivoren Wachters is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Wij beschikken derhalve over een NEN 4400 certificering en hanteren de NBBU CAO .

Voor meer informatie: www.nbbu.nl

Waar staan wij voor?

Naast het feit dat wij ons dagelijks bezighouden met het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en Young Professional, vinden wij het opbouwen en behouden van langdurige relaties belangrijk. Dit geldt zowel voor onze opdrachtgevers, waar wij graag op basis van een partnerschap samenwerken, als onze kandidaten.

Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een intrinsieke motivatie om onze kandidaten en opdrachtgevers optimaal te kunnen helpen maken ons tot de service die we zijn.

Hoe ontstond 'Young Professionals'?

De Young Professional Service van Ivoren Wachters is in 2010 ontstaan vanuit de reeds bestaande Hotel Service. Vanuit deze service hebben wij gebruikt gemaakt van de poule van talentvolle studenten die wij reeds in ons eigen netwerk hadden. In dat jaar zijn de eerste opdrachten hiervoor binnengehaald en de eerste Young Professionals gestart met een baan via Ivoren Wachters.

Wij zijn met de jaren uitgegroeid tot dé retailspecialist op het gebied van (Young) professionals. Op dit moment hebben wij een breed netwerk van opdrachtgevers binnen de Retail en zoeken wij voor verschillende (commerciële) rollen kandidaten, van echte starters tot meer medior profielen (0 tot 5 jaar werkervaring).

Werken via Ivoren Wachters?
Join the club!

De Young Professional Service van Ivoren Wachters werft en selecteert afgestudeerde HBO’ers en WO’ers voor retailers en snelgroeiende organisaties in het MKB. We zoeken Young Professionals voor vaste posities maar soms ook voor tijdelijke projecten. Samen bespreken we wat het beste bij jou past. Zo kunnen we je begeleiden bij de eerste stappen in je carrière.

Menu