Retail Services

  1. HOME
  2. Retail Services

Young Professionals

De Young Professional Service

…van Ivoren Wachters werft en selecteert afgestudeerde HBO’ers en WO’ers met maximaal 3 jaar werkervaring voor retailers en snelgroeiende organisaties in het MKB. We zoeken Young Professionals voor vaste posities en voor tijdelijke invulling van projecten. Samen bespreken we wat het beste bij jou past. Zo kunnen we je begeleiden bij de eerste stappen in je carrière.

Netwerk

Naast het vinden van een baan profiteer je ook van ons uitgebreide netwerk. We organiseren regelmatig borrels, workshops en lezingen. Zo ontwikkel je jezelf op professioneel en persoonlijk vlak. Je leert jezelf, andere Young Professionals en ons goed kennen waardoor je ontdekt wat je wilt en wat je kunt. Zo verbreed je je horizon.

Voor Wie

We zoeken afgestudeerde HBO’ers en WO’ers die tijdens hun studie niet hebben stilgezeten. Je studie alleen is niet doorslaggevend. Heb jij ook nevenactiviteiten gedaan zoals top sport, stages, besturen, interessante bijbaantjes of commissies? Het gaat ons om je ambities en hoe je je hebt ontwikkeld tijdens je studententijd. Vaak zijn we op zoek naar Young Professionals voor commerciële functies dus laat ons je commerciële affiniteit zien.

Selectie Procedure

  • Meld je aan via het algemene inschrijfformulier of een Young Professional vacature.
  • Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je binnen twee weken een reactie van ons. Als er niet direct een passende vacature is, kom je in onze database. We bellen meteen als we een mooie vacature voor je zien.
  • Zien we direct een (potentiële) match dan bellen we je en doen we een korte telefonische screening waarin we bepalen of we je uitnodigen voor een oriënterend gesprek bij ons.
  • Tijdens een oriënterend gesprek gaan we verder in op je wensen, je doelen en je capaciteiten. Zo krijgen we een goed beeld van je, en na een referentiecontrole kom je op onze kandidatenlijst.
  • Als we een goede match zien met een profiel, leggen we, in overleg met jou, je CV en profiel voor aan de opdrachtgever.
  • Als de opdrachtgever ook interesse heeft en je uitnodigt voor een gesprek dan kunnen we dat samen voorbereiden, mocht je daar behoefte aan hebben. We hebben handige informatie over de opdrachtgever, we hebben algemene en specifieke sollicitatietips voor dat gesprek en we kunnen eventueel een paar vragen oefenen.
  • De verdere sollicitatieprocedure is afhankelijk van de opdrachtgever en het soort opdracht/functie. Wij zullen de hele procedure betrokken blijven en je zo goed mogelijk door het proces begeleiden.

Als je de procedure bij de opdrachtgever met positief gevolg hebt afgelegd, heb jij binnenkort een mooie baan! Ben jij een talentvolle Young Professional en ambieer je een carrière in het bedrijfsleven?

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in het bedrijfsleven (MKB en Multinational) en in verschillende sectoren. Wij werken constant aan verbreding van ons aanbod.

Een baan via Ivoren Wachters?
Come and join the club!

De Young Professional Service van Ivoren Wachters werft en selecteert afgestudeerde HBO’ers en WO’ers met maximaal 3 jaar werkervaring voor multinationals en snelgroeiende organisaties in het MKB. We zoeken Young Professionals voor traineeships, startersposities en tijdelijke projecten. Samen bespreken wat het beste bij jou past. Zo kunnen we je begeleiden bij de eerste stappen in je carrière.

Menu