Onze expertise
Retail

Zoekt u personeel in de retail? Of heeft u een specifieke personeelsbehoefte waar u in ontzorgd wilt worden? Wij delen graag onze expertise en brengen u in contact met onze talentvolle young professionals!

Al ruim 10 jaar fungeren wij als partner van een aantal toonaangevende hollandse retailers. Wij ondersteunen hen met onze Young Professional Service bij de invulling van vaste én tijdelijke functies op hun hoofdkantoren. Bent u ook op zoek naar dat ene specifieke talent uit ons retail netwerk? Of wenst u tijdelijke versterking omdat de situatie in uw team daar adhoc om vraagt? Ivoren Wachters kent de uitdagingen waar u als retailer voor staat. Wij denken graag met u mee over hoe ook uw organisatie kan profiteren van onze visie op recruitment en ons uitgebreide netwerk young professionals. We werken altijd op basis van no cure no pay!

Functies waar wij veel ervaring mee hebben zijn bijvoorbeeld:

Andere vakgebieden
Maatwerk

Naast werving en selectie voor de retail ontzorgen wij ook regelmatig opdrachtgevers uit andere vakgebieden. Ons ervaren team en onze persoonlijke benadering kan ook voor uw organisatie van toegevoegde waarde zijn bij het werven en inzetten van nieuw talent. We praten u graag bij over de maatwerk oplossing die wij voor uw personeelsvraag kunnen bieden!

Vakgebieden waar u aan kunt denken:

We komen graag in contact!

Kunnen we u mondeling informeren of wilt u een persoonlijke offerte?
Krijn Brandwijk (Teamlead Young Professionals) vertelt u graag meer over de mogelijkheden:

krijn@ivorenwachters.nl of 06 – 11286935

Meer informatie over onze Young Professional Service? Kijk hier naar..

...Onze Meerwaarde.
Menu