Admin Support

Zoekt u extra administratieve ondersteuning of een aantrekkelijke manier om uw backoffice uit te besteden?

De Admin Support van Ivoren Wachters kunt u inzetten op die gebieden waar u op dat moment het meest bij geholpen bent. Van data entry of contractbeheer tot het archiveren van oude orders of het maken en redigeren van offertes. Ook wanneer u iemand zoekt die uw receptie bemant of uw poststukken verwerkt is deze dienst een aantrekkelijke optie. Geeft u ons liever toegang via de cloud zodat u op kantoor geen extra fysieke werkplek hoeft in te richten? Alles is voor ons bespreekbaar!

Onze administratief medewerkers zijn hoog opgeleid en hebben een brede kennis van administratieve processen. Daarnaast staat altijd een virtuele kenniscoach van Ivoren Wachters ter beschikking voor extra specialistische kennis.

Wanneer is dit voor u interessant?

Als drukke ondernemer, zelfstandige, MT- of directielid heeft u in de regel te veel te doen maar te weinig tijd tot uw beschikking.

 • Groeit uw bedrijf hard en heeft u administratieve mankracht nodig?
 • Heeft u achterstallige administratie waar u maar niet aan toekomt?
 • Wilt u uw papieren administratie graag digitaliseren?
 • Doet u uw administratie zelf en bent u daardoor druk in plaats van productief?
 • Wilt u uw personeelsbestand op dit moment niet uitbreiden?
 • Zoekt u slechts administratieve ondersteuning voor een paar uur per week?

Onze Admin Support kunt een aantal essentiële taken toewijzen die normaal gesproken uw eigen kostbare tijd in beslag nemen. Wij nemen altijd de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen en proberen ons zo goed mogelijk eigen te maken op welke wijze u het liefst ondersteund wordt.

Wij zijn voor u graag diegene die aan een half woord genoeg heeft en die u keer op keer met vertrouwen uw administratieve zaken laat afhandelen. Zodat u te allen tijde een administratief medewerker tot uw beschikking heeft en u zich vooral kunt richten op díe zaken die voor u als ondernemer echt belangrijk zijn.

Onze Admin Dienstverlening

 • null

  Data Entry

 • null

  Offerte beheer

 • null

  Contract beheer

 • null

  Archiveren

 • null

  Archiveren

 • null

  Receptie werk

Hoe het werkt

Wilt u op structurele basis gebruik maken van de Admin Support van Ivoren Wachters dan kunt u kiezen voor één van onze flexibele maandabonnementen.

Elke abonnementsvorm vertegenwoordigt  een bepaald aantal uren ondersteuning door een administratief medewerker. U beschikt dus altijd over de mate van dienstverlening die het best aansluit bij uw behoefte. Verwacht u een rustigere maand? U wisselt met gemak van abonnement en uiteraard is onze Admin Support maandelijks opzegbaar.

Uw eigen Admin Support vanaf slechts € 275 per maand

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Price for 1 minute

Price for 1 minute

Your text

Your text

SINGLE

8

uur taken

€ 275 per maand


Uurtarief € 34,50


START UP

16

uur taken

€ 510 per maand


Uurtarief € 32,00

7% korting

BUSINESS

32

uur taken

€ 975 per maand


Uurtarief € 30,50

12% korting

meest gekozen

ENTERPRISE

48

uur taken

€ 1395 per maand


Uurtarief € 29,00

16% korting

Aan de slag?

Overweegt u gebruik te maken van onze Admin Support Service? We nemen graag persoonlijk alle details met u door. Heeft u vragen over onze Service of heeft u specifieke wensen waarin u graag ontzorgd wilt worden? Ook voor maatwerk zoals ondersteuning op afstand of dienstverlening op uitzendbasis doen wij u graag een geschikt voorstel op maat.

Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op!

Menu