Over Ons

Waar staan wij voor bij Ivoren Wachters? Naast het feit dat wij ons dagelijks bezighouden met het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en Young Professional, vinden wij het opbouwen en behouden van langdurige relaties belangrijk. Dit geldt zowel voor onze opdrachtgevers, waar wij graag op basis van een partnerschap samenwerken, als onze kandidaten.

Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een intrinsieke motivatie om onze kandidaten en opdrachtgevers optimaal te kunnen helpen maken ons tot de service die we zijn.

Hoe ontstond 'Young Professionals'?

De Young Professional service van Ivoren Wachters is in 2010 ontstaan vanuit de reeds bestaande Hotel Service. Vanuit deze service hebben wij gebruikt gemaakt van de poule van talentvolle studenten die wij in ons eigen netwerk hadden zitten. In dat jaar zijn de eerste opdrachten hiervoor binnengehaald en de eerste Young Professionals begonnen met een baan via Ivoren Wachters. Wij zijn met de jaren uitgegroeid tot dé retailspecialist op het gebied van (Young) professionals. Op dit moment hebben wij namelijk een breed netwerk van opdrachtgevers binnen de Retail en zoeken wij voor verschillende (commerciële) rollen kandidaten, van echte starters tot meer medior profielen (0 tot 7 jaar werkervaring).