Zorg Services

  1. Home
  2. Zorg Services
Onze
Meerwaarde

Ivoren Wachters is al 25 jaar de specialist in volledige ontzorging van nachtdiensten door heel Nederland. Onze ervaring is dat in de zorgbranche vaak beveiligers worden ingezet. Onze nacht hosts zijn hiervoor met hun mensgerichte kwaliteiten en hospitality mindset een zeer aantrekkelijk alternatief. Een host van Ivoren Wachters bewaakt in uw locatie niet alleen de nachtrust en -veiligheid maar fungeert tevens als respectvol aanspreekpunt en een luisterend oor voor uw cliënten. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel. Bovendien vormen zij voor u als werkgever een financieel zeer aantrekkelijke aanvulling op uw eigen zorgteam.

Met zorg selecteren wij voor u een nachtteam als stabiele vaste aanvulling op uw zorgpersoneel. In samenspraak is het mogelijk het standaard pakket aan taken en verantwoordelijkheden te wijzigen of uit te breiden. Leidend hierbij is dat onze Ivoren Wachters voor uw organisatie de grootste meerwaarde en het meest ideale verlengstuk van uw dagteam vormen. De nachthosts van Ivoren Wachters beschikken over een VOG én BHV-certificaat en indien gewenst selecteren wij medewerkers met een specifieke zorg of pedagogische achtergrond. Wij stellen alles in het werk om te zorgen dat de maximale aandacht uit kan gaan naar optimale zorg voor uw cliënten!

Het beste kunnen wij u ontzorgen wanneer wij een of meerdere vaste gezichten kunnen inzetten als aanvulling op uw vaste zorgpersoneel. Heeft u echter behoefte aan ondersteuning tijdens vakantieperiodes, verlof of ziekte? Flexibele inzetbaarheid van onze nachtmedewerkers behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!

Ivoren Wachters is een gecertificeerd uitzendbureau maar het staat u vrij te profiteren van onze expertise op het gebied van werving/selectie of onze ervaring met het inzetten van freelancers. Ons support team staat dag en nacht voor u klaar en wij zijn 24/7 bereikbaar. Met plezier nemen wij de zorg over uw nachtrooster van u over en u kunt van ons flexibiliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht verwachten. Wanneer u op een specifieke locatie toch behoefte heeft aan een beveiliger verkennen wij samen graag de mogelijkheden en ook voor uw dagdiensten denken wij met u mee.

Ons

Maatwerk

Bent u op zoek naar het missende stukje in uw nachtpuzzel? Ivoren Wachters komt graag in contact om de mogelijkheden te bespreken! Op verzoek brengen wij u in contact met zorgorganisaties die reeds van onze diensten gebruik maken.

Krijn Brandwijk vertelt u graag over de mogelijkheden:

krijn@ivorenwachters.nl of 06 – 11286935

We maken graag kennis!

Menu