Onze
Dienstverlening

Ivoren Wachters verzorgt in meer dan 150 hotels en zorginstellingen op structurele en flexibele basis de nachtdiensten. Aan zorgorganisaties koppelen wij onze werknemers die, naast het kenmerkende Ivoren Wachters DNA, ook beschikken over een pedagogische of ggz achtergrond of een relevante zorg opleiding. Onze nachtwakers en -verzorgenden zijn met hun mensgerichte kwaliteiten en hospitality mindset een zeer aantrekkelijke aanvulling op uw vaste team.

Wij geloven dat je het beste werk levert als je plezier hebt. Dat geldt voor onze medewerkers op kantoor maar zeker ook voor onze nacht teams. Ivoren Wachters zijn gemotiveerd en vinden hun werk leuk. Dat ziet u terug op de werkvloer! Dat maakt Ivoren Wachters uniek ten opzichte van elk ander uitzendbureau.

In deze rollen kan Ivoren Wachters u ontzorgen:

Ivoren Wachters kan zowel uw flexibele als uw vaste diensten invullen.

Selectie Procedure
Onze kandidaten doorlopen de volgende vijf stapen van ons strenge selectieproces:
01

Werving

Binnen 1 werkdag na aanvraag starten wij ons wervingsproces. Voor extra wervingsactiviteiten, zoals een betaalde campagne, brengen wij geen extra kosten in rekening.

02

Screening

Na screening van CV en motivatie neemt één van onze Junior Recruiters een telefonisch interview af. Hierin worden o.a. harde functie-eisen en mogelijke dealbreakers getoetst.

03

Selectie-interview

Verdiepend gesprek door een Recruitment Consultant op ons kantoor in Amsterdam. Nadruk op zachte criteria, specifieke competenties en zorg ervaring.

04

Referentiecheck

Telefonische referentiecheck, in de regel bij twee (oud)leidinggevenden. Indien u wenst kunnen aanvullende stappen, zoals een assessment, aan onze selectieprocedure worden toegevoegd.

05

Voordracht

Schriftelijke voordracht op basis waarvan u besluit of u onze kandida(a)t(en) voor een kennismakingsgesprek uitnodigt.

Ons
Maatwerk

Wij denken graag met u mee wanneer u behoefte heeft aan een specifieke vorm van maatwerk. Wij vinden het belangrijk u díe dienstverlening te leveren die het best aansluit op uw (financiële) behoefte en bieden u daarom, eventueel in combinatie met onze standaard diensten, de volgende mogelijkheden.

Werving & selectie van uw nachtpersoneel

Het vinden van een nieuwe nachtcollega is een lastige en intensieve klus. Met 25 jaar ervaring in het invullen van nachtdiensten is Ivoren Wachters bedreven in het selecteren van kandidaten die geschikt zijn voor deze bijzondere tak van sport. We gaan bij ons selectieproces niet over één nacht ijs; elke kandidaat die wij aan u voordragen heeft met succes een oriënterend en een verdiepend gesprek doorlopen en uiteraard checken wij altijd een referentie. Wij gaan vanuit ons grote netwerk op zoek naar de ideale kandidaat die past bij uw zorgorganisatie en uw specifieke wensen.

We stoppen pas als we uw perfecte match hebben gevonden!

Complete ontzorging van uw nachtplanning

Ivoren Wachters maakt gebruik van een geavanceerde planningstool waarmee wij de planning en urenregistratie van onze 80 opdrachtgevers verzorgen. Hiermee garanderen wij altijd de meest optimale personeelsbezetting. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met beperkingen vanuit uw CAO en andere wettelijke richtlijnen. Ook u kunnen wij de continue druk van het rondkrijgen van de nachtplanning uit handen nemen, eventueel in combinatie met onze back-up dienstverlening.  

Uw administratieve druk neemt af, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw cliënten! 

Referentie Opdrachtgevers

Op verzoek brengen wij u graag in contact met zorgorganisaties die reeds met ons werken.

Wilt u meer informatie of een offerte?
Krijn Brandwijk vertelt u graag over de mogelijkheden:

krijn@ivorenwachters.nl of 06 – 11286935

Menu